beg od korporacije

Beg od korporativne Amerike

Beg od korporativne Amerike – Pamela Skilings

Univerzalna priča sa svih kontinenata – kako pobeći od izbeljivanja karaktera u korporativnom okruženju. I kreiranju karijere iz vaših snova :).

Iako je korporacija (za nas firma veća od 100 ljudi) firma koja se prostire po čitavoj planeti i funkcioniše kao živi organizam na kraju sve ostaje na ljudima koji rade (čiste i prljave) poslove.

Veoma je bitno naučiti kako izgleda rad, zabušavanje, politika (kako kancelarijska tako i korporativna), zakoni, funkcionisanje firme, tako je i bitno da znate ko ste, šta ste i kakvu budućnost želite, a onda… put pod noge.

Da li ste spremni da svoju budućnost prepustite kvazi analitičarima i računovođama, kojima može zasmetati trošak u istočnoj evropi koji nije opravdan prihodima ili im se činite kao bezbolna kolateralna šteta i stavka u kvartalnom izveštaju?

Sve u svemu, knjiga je interesantna i neće odgovoriti na sva vaša pitanja – zašto sve ovo radim, kada ću se smiriti, koji je najbolji posao za mene, itd… ovo je knjiga koja treba da vam pomogne da ostanete osoba sa integritetom i životom van posla.

Čak je i veoma dobra za sve HR menadžere (srp. rukovodioce kadrovskog sektora) da vide kakve ljude mogu da učekuju u budućnosti.