google analitika opste znanje

Google Analitika opšte znanje – 101

Loading Map....

Datum/Vreme
Date(s) - 18/07/2017
15:30 - 20:00

Lokacija
Beograd centar

Kategorije

Drugari i drugarice, stvari postaju još ozbiljnije. Prethodne, 2016-te godine smo imali veoma ozbiljne treninge posvećene različitim poslovima i vertikalama (lead menadžment, ecommerce, online portali i agencije), dok smo se 2017-te okrenuli skraćenijem i još fokusiranijem programu sa puno prakse.

Slušajući vas, publiku, klijente i prijatelje odlučili smo da se okreneno ovom formatu.

Za koga je ovaj trening?

Kao što ime kaže – Google Analitika 101 i opšte znanje, znači da idemo sa bazičnim stvarima koje svako ko želi da čita podatke mora da razume.

  • Upoznavanje sa tim šta Google Analitika jeste a šta nije
  • Šta je korisnik (user), sesija, hit
  • Kako izgleda model podataka
  • Kako se podaci slažu
  • Kako Google Analitika „zašiva“ podatke i zna da ste to baš vi
  • Kako izgleda „put kupca“ (Customer journey) kroz website ili aplikaciju
  • Definisanje ciljeva i vrednosti (poslovnog) cilja
  • Kako se koristi?

Predznanje koje trebate da imate?

Nema potrebe za predznanjem. Neophodno je da imate pristup Google Analitici vašeg web sajta.

Šta ćete poneti sa treninga?

Ponećete sve materijale, snimak treninga (iz ugla predavačevog računara sa audiom) kao i dodatne dokumente koji vam mogu pomoći u daljem učenju.

Vreme, trajanje, mesto i osveženje

Za sve one koji imaju obaveze, ovo će biti nalik poslepodnevnoj školi. Od 15:30 do 20 časova (uz manje pauze i možda duže), na lokaciji do koje možete stići kolima i na miru parkirati bez brige. Osveženje je obezbeđeno.

Da li postoji bolja cena?

Postoji. Ukoliko imate prijatelja ili kolegu sa kojim želite da dođete zajedno – postoji popust za grupe koje počinju od dvoje. Popust za dve osobe je 10%. Ako se prijavite ranije (cena za ranoranioce) zaista možete kupiti kotizaciju po super ceni. Sva komunikacija putem emaila (sistem za onlajn registraciju ima problema) na trening at gaia.rs. Ukoliko ste dobili kupon – spomenite ga u emailu.

Postoji opcija za startup-ove koji žele da pošalju timove (više ljudi). Broj startup-ova je ograničen na 2 (maksimalno 3 osobe po timu). Mogu prisustvovati svo troje ili samo jedan na bilo kom treningu po standardnoj ceni kotizacije za jednu osobu. Uslov je da obezbede informaciju o  pravnom licu koje su kreirali i dobili prvu investiciju. Svi detalji o opciji za startup-ove putem emaila trening at gaia.rs.

Opcija za studente se svodi na 30% nižu cenu od standardne cene uz obezbeđivanje informacije o upisanom semestru 2016/2017 godine. Master i doktorske studije nisu uključene u ovaj popust.

Sve cene su bez obračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV) koja se obračunava na kraju.

Pregled cena za sve treninge.

Ovo mogu naći i na YouTube-u

Naravno. Osnovne (baš osnovne) stvari smo i mi snimali. Imate i sjajne kanale koje možete pogledati (preporučujemo MeasureSchool odlični su). Mi nudimo kompletan program (pored 101 tj opšteg znanja) koje ćete retko gde naći.

Ko je vaš trener?

Google sertifikovan trener

Google sertifikovan trener za marketing rešenja i Partnerski program

Trening vodi Ivan Rečević, Google sertifikovani trener, sa preko deceniju iskustva u sakupljanju, analizi i obradi podataka, digitalnom marketingu. Prvi B2B web servis kreirao je pre više od 10 godina koji je i danas u upotrebi. Više od 7 godina se bavi analitikom i tumačenjem podataka za klijente širom sveta.

Odricanje od odgovornosti

Gorenaveden trening nije sponzorisan od strane kompanije Google. Svi sadržaji su kreirani od strane kompanije Gaia Consulting d.o.o. Naziv „Google Analitika“ i „Google Analytics“ su vlasništvo kompanije Google.