Implementacija piksela - Google Tag menadžer

Google Tag menadžer implementacija piksela – 202

Map Unavailable

Datum/Vreme
Date(s) - 03/08/2017
15:30 - 20:30

Lokacija
Beograd centar

Kategorije

Google Tag menadžer implementacija piksela je najbolji način da naučite kako da iskoristite sve potencijale društvenih mreža i oglašivačkih platformi uz minimalni ping-pong sa programerima web sajtova (ako ste u marketingu ili digitalnoj agenciji).

Google Tag menadžer vam omogućava da razgraničite odgovornosti programera od marketinga i da vladate podacima,  sakupljate i šaljete kvalitetne podatke oglašivačkim, društvenim mrežama kao i servisima koji će vam pomoći da ostvarite ciljeve i dobijete rezultate zbog kojih radite.

Mogućnosti su neograničene i zavise samo od vaše mašte.

Google Tag menadžer implementacija piksela – 202

Kako implementirati Facebook piksel i koristiti fina podešavanja kako biste preciznije ciljali publiku, korišćenje Twitter piksela (kao i platforme za bolje ciljanje), angažovanje LinkedIn populacija i stvaranje lead-ova su samo neki pikseli i markeri koje ćemo obraditi na ovom treningu.

Za koga je ovaj trening i šta ćete naučiti

Ako ste digitalni marketar ili account menadžer (kako to gordo zvuči) ovaj trening će vam otvoriti nestvaran broj mogućnosti o kojima ste slušali ali niste verovali da su vam na raspolaganju. Da li zbog straha ili manjka dostupnih informacija (nećemo ulaziti u detalje) neke funkcinalnosti su vam nedostajale da biste svoj posao (ili uslugu klijentima) podigli na neverovatan nivo.

To ćemo ispraviti ovim treningom.

 • Kako funkcionišu pikseli (Facebook, Twitter, LinkedIn, Marin, Criteo…)
 • Parametri i parametrizacija informacija
 • Čuvanje informacija sa početka sesije i korišćenje tokom toka akvizicije
 • Slanje informacija oglašivačkim platformamama (Google, Facebook, Twitter, LinkedIn…)
 • Slanje informacija platformama za merenje (Google, Facebook, Piwik…)
 • Implementacija piksela
 • Kontrola rezultata
 • Uživo podaci za Google, Facebook, Twitter, LinkedIn…
 • Kako se koriste sabrani podaci na različim platformama
 • Tumačenje informacija
 • Optimizacija Tag menadžera

Predznanje koje trebate da imate?

Kako se trening zasniva na implementaciji JavaScript kodova, neophodno vam je osnovno znanje JavaScript-a. Najviše vam treba ideja o oglašivačkim platformama koje ćete koristiti. Neophodno je da imate pristup Google Tag menadžeru i oglašivačim platformama, kojima  možete pristupiti i implementirati sve neophodne elemente.

Šta ćete poneti sa treninga?

Ponećete sve materijale, snimak treninga (iz ugla predavačevog računara sa audiom) kao i dodatne dokumente koji će vam pomoći u implementaciji Google Tag menadžera.

Vreme, trajanje, mesto i osveženje

Za sve one koji imaju obaveze, ovo će biti nalik poslepodnevnoj školi. Od 15:30 do 20:30 časova (uz manje pauze i možda duže), na lokaciji do koje možete stići kolima i na miru parkirati bez brige. Osveženje je obezbeđeno.

Da li postoji bolja cena?

Postoji. Ukoliko imate prijatelja ili kolegu sa kojim želite da dođete zajedno – postoji popust za grupe koje počinju od dvoje. Popust za dve osobe je 10%. Ako se prijavite ranije (cena za ranoranioce) zaista možete kupiti kotizaciju po super ceni. Sva komunikacija putem emaila (sistem za onlajn registraciju ima problema) na trening at gaia.rs. Ukoliko ste dobili kupon – spomenite ga u emailu.

Postoji opcija za startup-ove koji žele da pošalju timove (više ljudi). Broj startup-ova je ograničen na 2 (maksimalno 3 osobe po timu). Mogu prisustvovati svo troje ili samo jedan na bilo kom treningu po standardnoj ceni kotizacije za jednu osobu. Uslov je da obezbede informaciju o  pravnom licu koje su kreirali i dobili prvu investiciju. Svi detalji o opciji za startup-ove putem emaila trening at gaia.rs.

Opcija za studente se svodi na 30% nižu cenu od standardne cene uz obezbeđivanje informacije o upisanom semestru 2016/2017 godine. Master i doktorske studije nisu uključene u ovaj popust.

Sve cene su bez obračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV) koja se obračunava na kraju.

Pregled cena za sve treninge.

Ovo mogu naći i na YouTube-u

Naravno. Osnovne (baš osnovne) stvari smo i mi snimali. Imate i sjajne kanale koje možete pogledati (preporučujemo MeasureSchool odlični su). Mi nudimo kompletan program (pored 101 tj opšteg znanja) koje ćete retko gde naći.

Ko je vaš trener?

Google sertifikovan trener

Google sertifikovan trener za marketing rešenja i Partnerski program

Trening vodi Ivan Rečević, Google sertifikovani trener, sa preko deceniju iskustva u sakupljanju, analizi i obradi podataka, digitalnom marketingu. Prvi B2B web servis kreirao je pre više od 10 godina koji je i danas u upotrebi. Više od 7 godina se bavi analitikom i tumačenjem podataka za klijente širom sveta.

Odricanje od odgovornosti

Gorenaveden trening nije sponzorisan od strane kompanije Google. Svi sadržaji su kreirani od strane kompanije Gaia Consulting d.o.o. Naziv „Google Analitika“ i „Google Analytics“ su vlasništvo kompanije Google.