Preduzetnički sat – Jesenji termini – Part Deux

Oh God, It's full of stars - 1
O Bože, puno je zvezda – Kostis Vassiliadis via Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Dragi preduzetnici… došli smo do jesenjih termina preduzetničkog sata. Svake srede između 12 i 15 (3 termina) pomažemo preduzetnicima i onima koji bi želeli da budu. To znači da 12-tog, 19-tog, 26-tog oktobra i 2.novembra postoje termini.

Pravila su jasna… Za sat vremena možete predstaviti svoje želje, ideje, probleme i probati pronaći sa nama put do uspeha ili rešenje dileme. Nismo psihijatri, već ljudi koji žele da pomognu zajednici. Ne nudimo novac, već nudimo znanje i iskustvo. Prihvatamo otvorenu priču i dobijate otvoren stav.

Sve o prethodnim člancima koji govore o preduzetništvu i ovoj aktivnosti (sat) možete pronaći na:

i na kraju

Na stranicama Google Kalendara možete rezervisati termine koji će zatim biti prikazani u globalnom kalendaru Preduzetničkog sata.

Da li misliš da imaš dobru ideju? Treba ti provera realnosti? Imaš pitanje?

Iz poslednje runde nastalo je nekoliko kompanija, jedna je promenila poslovni proces i ušla u investicione krugove, jedan čovek je svoje iskustvo preneo u konsultantske vode i postao bitan element internet zajednice, jedne novine su odlučile da postanu elektronske…

Update: Krajem oktobra sreda pada na 26-ti. Tada ću biti na jednoj konferenciji tako da su tog dana termini obavezno Skype-om ili Google Hudle-om.

4 коментара

  1. Повратни пинг: Siromašni nadom | Eniax Ground

Затворено за коментаре.

Exit mobile version