Inhouse privatni trening Google Analitike - Ivan Rečević

Zašto je inhouse privatni trening Google Analitike najbolji za vaš posao?

Nakon serije treninga Google Analitike za različite vertikale, došli smo do više zaključaka. Trening koji se bavi upoznavanjem sa alatom, merenjem, analizom i specifičnostima industrije je odličan kao početna tačka ozbiljnog pristupa merenjima. Inhouse privatni trening je još bolji!

Sa druge strane, snaga treninga je u konsultacijama 1 na 1, koga možemo nazvati i inhouse privatni trening, na kome se radi na konkretnim poslovnim ciljevima, implemenaciji, praćenjem pravih parametara. Klijent tj klijentovi zaposleni, su daleko opušteniji u svom okruženju, kada se barata njihovim podacima i pravi konkretan plan akcija.

Bezbednost (osigurana ugovorom o neotkrivanju poslovnih informacija ili NDA) obezbeđuje otvorenu diskusiju i pravu dinamiku bez gubljenja vremena. Datumi i vreme koji najviše odgovara klijentu kao i poznata lica su ključ odličnog treninga. Skoro neograničen broj polaznika (30 je maksimum) po odličnoj ceni obezbeđuje dobru vrednost u HR okvirima.

Inhouse privatni trening postiže najvišu relevatnost i podiže vrednost za korisnike ovakve vrste rada.

Svaki privatni trening je priča za sebe, koji sadrži prvobitnu analizu online poslovanja klijenta kako bi se ustanovila početna tačka rada. Pored analize, vrši se i kreiranje preporuka za unapređenje u formi tzv play liste sa kojom se sređuju (u saradnji sa programerima) uočeni problemi na websajtu ili aplikaciji klijenta.

Inhouse privatni trening nije samo ograničen na Google Analitiku. Mnogobrojni alati, satelitske aplikacije, Google servisi pomažu biznisu da raste i da se razvija, tako da se tokom treninga mogu uključiti i drugi sistemi (ne obavezno Google-ovi) koji donose vrednost.

Zašto ne bismo napravili kvalitativni i kvantitativni pomak u vašem poslu?

Bavili se akvizicijom novih kontakata (lead), ecommerce prodajom (online shop), publikovali sadržaj (publisher) – ovo je jedini put kojim treba ići.

Ne postoje ograničenja po pitanju – koja vrsta biznisa može da se meri i na koji način i da li je moguće meriti.

Javite se putem forme ili razgovarajte sa Marketing agencijom Target Plus, sa kojom sarađujemo i organizujemo inhouse privatni trening za vas.

Target plus