Vrhunski treninzi Google Analitike za biznis

Krajem aprila i početkom maja 2016 ću održati seriju specializovanih treninga za Google Analitiku po različitim vertikalama. Teme jednodnevnog treninga pokrivaju

Dao sam im predznak „vrhunski“ zato što to jesu – sažeta iskustva, znanja, implementacije tokom poslednjih 8 godina u saradnji sa klijentima iz raznih industrija. Vrhunski materijal za sam trening i posle treninga. U odličnom prostoru sa odlično organizovanim tempom rada i pauzama. U toku radne nedelje jer je ovo posao. Sa vrhunskom audio i video produkcijom kako bi polaznici nakon treninga imali na raspolaganju materijale za podsećanje i korišćenje.

Zar znanje ne treba da bude slobodno?

Znanje jeste slobodno i možete ga naći svuda po internetu. Ima ga zaista svuda. Pitanje je – šta je relevantno i kvalitetno. Dosta jeftino možete doći do znanje skidajući torente ili piratizovane snimke. Ali je pitanje koliko ćete naučiti i koliko ćete biti motivisani da izučite sve što ste sakupili.

Onda kada platite za znanje – drugačije se ophodite prema istom. Dajete mu na značaju i razmišljate da ga iskoristite kako bi zaradili ili makar pokrili troškove. To je dobar početak.

vrhunski-treninzi-google-analytics

Vrhunski treninzi Google Analitike

Ovi treninzi nisu otvorenog tipa i materijali su ekskluzivni određeni vremenski period. Oni koji plate svoje znanje imaju pravo na ekskluzivu i posebne pogodnosti.

Treninzi su okrenuti pravnim licima ili zaposlenima koji rade za nekoga. Onima koji žele da saznaju više i iskoriste novo znanje radi stvaranja vrednosti ili profita. Ako ste takvi ili znate nekoga kome treba i zna kako da monetizuje kasnije ili odmah – ovo su ti treninzi.

 

U ponedeljak 4.aprila u ponoć ističu Early Bird registracije tj kotizacije. Svaki od treninga ima drugačiju Early bird (predprodajnu) cenu, popust od 20% za sve grupne registracije (više od jedne osobe) i regularnu punu cenu.

Vidimo se.